ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΕΝΟΙΚΙΑΣΗΣ ΤΑΙΝΙΩΝ

Η ΕΦΑΡΜΟΓΗ vClub ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΟΤΙ ΠΙΟ ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΟΝ ΤΟΜΕΑ ΤΗΣ ΕΝΟΙΚΙΑΣΗΣ ΤΑΙΝΙΩΝ.
ΣΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΣΕΤΕ ΤΗ ΔΟΚΙΜΑΣΤΙΚΗ ΤΗΣ ΕΚΔΟΣΗ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΕΡΙΗΓΗΘΕΙΤΕ ΣΤΙΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΥΧΡΗΣΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΠΟΥ ΣΑΣ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ.


ΠΕΛΑΤΕΣ

Καρτέλες πελατών με τα πλήρη στοιχεία τους και αναζήτηση με οποιοδήποτε από αυτά. Ταυτόχρονη προβολή ενοικιάσεων καθώς και άλλα στοιχεία αυτών όπως ποιες ταινίες έχουν δει, ποιες δεν έχουν επιστρέψει, το υπόλοιπό τους, επικοινωνία μαζί τους με email ή αποστολή SMS.ΚΙΝΗΣΕΙΣ

Οι κινήσεις γίνονται είτε με τον κωδικό του πελάτη είτε με τον κωδικό της ταινίας.
Εμφανίζονται το υπόλοιπο αν υπάρχει, πόσες μέρες είναι ενοικιασμένη η ταινία, οι ταινίες που δεν έχει δει ο πελάτης ωστε να του προτείνουμε μία κ.α


ΤΑΙΝΙΕΣ

Η αναζήτηση των ταινιών σας δεν ήταν ποτέ πιο εύκολη και με τόσα πολλά κριτήρια διαθέσιμα για τη καταχώρηση τους. Οι ταινίες καταχωρούνται βάσει κατηγοριών και διαφορετικών τύπων χρέωσης για την ευκολότερη ταξινόμηση τους.


ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Σας παρέχεται ένα πλήθος στατιστικών στοιχείων τα οποία μπορείτε να τα πάρετε και στον εκτυπωτή. Μπορείτε να επιλέξετε την αναζήτηση και προβολή των στατιστικών με βάση του τύπου κινήσεων που σας ενδιαφέρει σε κάθε περίπτωση. Σε αυτή τη περίπτωση μπορείτε να προβάλετε ακόμη και ανά κατηγορία ή και υπάλληλο.

WHAT’S NEW?

ΑΠΟΜΑΚΡΥΣΜΕΝΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ

Προσθήκη και παρακολούθηση διαφορετικών καταστημάτων με απομακρυσμένη σύνδεση καθώς και προσθήκη υπαλλήλων και εμφάνιση Ταμείου για τον καθένα

ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ
ΜΕ KIOSK

Η εφαρμογή DVD Kiosk μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την προβολή, διαφήμιση αλλά και την κράτηση ταινιών από μέρους του πελάτη. Χρησιμοποιείστε μια οθόνη αφής από την οποία ο πελάτης θα έχει πρόσβαση μόνο σε επιλεγμένα σημεία της εφαρμογής και θα εμφανίζει πληροφορίες για τις ταινίες.

ΣΥΝΔΕΣΗ
ΜΕ E-SHOP

Αποστολή στοιχείων πελατών στο Internet και δημιουργία ηλεκτρονικής παρουσίας στο Internet από την οποία οι πελάτες έχουν την δυνατότητα να δούν τις ταινίες σας και να κάνουν κράτηση.

Μείνατε ικανοποιημένοι;

Αν όσα διαβάσατε σας φάνηκαν χρήσιμα μπορείτε να κατεβάσετε δωρεάν την εφαρμογή. Έτσι θα μάθετε εύκολα πως να τη διαχειρίζεστε, δοκιμάστε το.