Διαχείριση συνεργείου οχημάτων

Το Συνεργείο είναι ένα πρόγραμμα που απευθύνεται σε συνέργεια ή σε άλλες επιχειρήσεις που έχουν να κάνουν με επισκευές και ιστορικό εργασιών. Αποτελεί μια πολύ καλή πρόταση για τη πλήρη διαχείριση και τη παρακολούθηση των εργασιών και των συναλλαγών σας με τους πελάτες σας.

ΕΡΓΑΣΙΕΣ

Καταχωρήσετε απεριόριστες εργασίες σε κάθε πελάτη σας με τα ανταλλακτικά που χρησιμοποιήσατε για κάθε εργασία, τον τεχνικό που ανέλαβε την εκάστοτε εργασία και παρακολουθείστε την εξέλιξη της.

ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ

Καταγραφή όλων των ασφαλιστικών ταμείων με τους διαφορετικούς τύπους χρέωσης του καθενός και αντιστοίχιση στον κάθε γονέα, παιδί.

ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ

Κάθε εργασία καταγράφεται στο ημερολόγιο το οποίο μπορεί να είναι διαθέσιμο και δικτυακά σε όλους τους χρήστες που χρησιμοποιούν την εφαρμογή, ώστε να ελέγχετε ηλεκτρονικά τις υποχρεώσεις σας.

ΠΕΛΑΤΕΣ

Περιλαμβάνει Πελατολόγιο με τα πλήρη στοιχεία καθώς και τα οχήματα του κάθε πελάτη. Προβάλει το ιστορικό των εργασιών και των ανταλλακτικών που χρησιμοποιήθηκαν στην κάθε εργασία. Ακόμη περιλαμβάνει και τα οικονομικά στοιχεία του κάθε πελάτη με τις πληρωμές και τα υπόλοιπα.

ΟΧΗΜΑΤΑ

Μπορούμε να εισάγουμε απεριόριστα οχήματα στον κάθε πελάτη και να βλέπουμε το ιστορικό των εργασιών στο κάθε όχημα ξεχωριστά.

Δοκιμάστε το για ένα μήνα δωρεάν!