ΤΑΜΕΙΟ

ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ ΕΣΟΔΩΝ ΚΑΙ ΕΞΟΔΩΝ, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ Η ΕΚΔΟΣΗ ΠΑΡΑΣΤΑΤΙΚΩΝ ΕΙΣΠΡΑΞΗΣ Ή ΕΝΤΟΛΩΝ ΠΛΗΡΩΜΗΣ.

Βασικές Λειτουργίες του Ταμείο

Δείτε συνοπτικά τις κυριότερες λειτουργίες της εφαρμογής

Κατηγορίες Εσόδων


Μπορείτε να εισάγετε τα έσοδα σας ανά κατηγορίες π.χ πελάτες λιανικής , χονδρικής, ενοίκια κ.τ.λ. έτσι ώστε να βλέπετε τα έσοδα σας ανά κατηγορία

Κατηγορίες δαπανών

 

Μπορείτε να ομαδοποιήσετε τα έξοδά σας σε κατηγορίες π.χ εργατικά, προμηθευτές, ΔΕΚΟ ( Δ.Ε.Η, ΟΤΕ) κ.τ.λ. έτσι ώστε να έχετε μια καλύτερη εικόνα των εξόδων σας.

Πελάτες


Μπορείτε να δείτε τα στοιχεία των πελατών που έχετε εισάγει, τα χρήματα που τους έχετε χρεώσει, τα χρήματα που έχετε εισπράξει και το υπόλοιπα.

Δαπάνες


Έχετε τη δυνατότητα να εισάγετε τις δαπάνες σας δηλαδή τα έξοδά σας, είτε πρόκειται για Προμηθευτές είτε για άλλα έξοδα όπως ΔΕΗ, τηλέφωνα, ενοίκια κλπ, να δημιουργείτε την δαπάνη και στο τέλος να την εξοφλείτε.

Γενικό ταμείο


Από το Ταμείο εσόδων εμφανίζονται όλες οι οφειλές και οι εισπράξεις των πελατών τη συγκεκριμένη χρονική περίοδο που έχετε επιλέξει. Από το Ταμείο δαπανών εμφανίζονται όλες οι οφειλές και οι πληρωμές των δαπανών σας τη συγκεκριμένη χρονική περίοδο. Τέλος μπορείτε να δείτε το σύνολο των εισπράξεων των πελατών, το σύνολο των δαπανών σας και το υπόλοιπο του ταμείου σας.

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Η εφαρμογή Ταμείο, σας επιτρέπει τη προβολή αλλά και εξαγωγή στατιστικών δεδομένων, σχετικά με τις χρεώσεις και εισπράξεις πελατών, καθώς και τις οφειλές αλλά και πληρωμές δαπανών. Με αυτό τον τρόπο μπορείτε να έχετε το πλήρη έλεγχο σχετικά με τις κινήσεις των οικονομικών σας, με μία απλή κίνηση.

Μείνατε ικανοποιημένοι;

Αν όσα διαβάσατε σας φάνηκαν χρήσιμα μπορείτε να κατεβάσετε δωρεάν την εφαρμογή. Έτσι θα μάθετε εύκολα πως να τη διαχειρίζεστε! Δοκιμάστε το.