Ο κόσμος της τεχνολογίας αλλάζει!

Απέκτησε την δική σου επαγγελματική κάρτα τώρα

Εντυπωσιάστε τους πελάτες σας

με τεχνολογία από το μέλλον!

Ανεξάρτητα από το αν είστε ένας έμπειρος επαγγελματίας στον τομέα σας, ένας ιδιοκτήτης επιχείρησης που επιδιώκει να αναπτύξει τη βάση πελατών του ή ένας ανερχόμενος καλλιτέχνης που επιδιώκει να προωθήσει τη δουλειά του, η Lexicon Software μπορεί να σας βοηθήσει στη δημιουργία μιας εξατομικευμένης επαγγελματικής κάρτας που αντιπροσωπεύει με ακρίβεια την επωνυμία σας.

Και το καλύτερο μέρος;

Μπορείτε να τα κάνετε όλα από την άνεση του σπιτιού σας με λίγα μόνο κλικ. Με τις αξιόπιστες και εντυπωσιακές ψηφιακές επαγγελματικές κάρτες της Lexicon Software, όχι μόνο θα αυξήσετε τη δική σας προβολή, αλλά και την αναγνώριση του προϊόντος ή της υπηρεσίας σας.

Τι είναι η Ψηφιακή επαγγελματική κάρτα?

Η Ψηφιακή επαγγελματική κάρτα είναι η σύγχρονη εναλλακτική της παραδοσιακής χάρτινης ή πλαστικοποιημένης επαγγελματικής κάρτας που μπορείτε εύκολα και εντυπωσιακά να την «δώσετε» μ’ ένα κλικ από τη συσκευή του τηλεφώνου σας στον υποψήφιο πελάτη σας που θα την αποθηκεύσει για πάντα στη δική του συσκευή.

Τι σας προσφέρει?

Εκτός από τη συμπερίληψη του ονόματος, του τίτλου εργασίας (ή της κατάστασής σας) και των στοιχείων επικοινωνίας στην επαγγελματική σας κάρτα, μπορείτε επίσης να προσθέσετε άλλες διαδραστικές λειτουργίες που προωθούν την επιχείρησή σας, όπως γρήγορους συνδέσμους στον ιστότοπο σας ή σε πλατφόρμες κοινωνικών μέσων όπως το Facebook και το Instagram. Σε αντίθεση με την παραδοσιακή χάρτινη κάρτα η ηλεκτρονική επαγγελματική κάρτα σας επιτρέπει να απευθυνθείτε αποτελεσματικά σε πολύ μεγαλύτερο πελατειακό κοινό. Σας βοηθά με λίγα λόγια να διευρύνετε τους επαγγελματικούς σας ορίζοντες!

Γιατί όλοι χρειαζόμαστε μια Ψηφιακή επαγγελματική κάρτα?

Καταρχήν η κατοχή μιας ηλεκτρονικής επαγγελματικής κάρτας είναι μια ξεχωριστή εκδήλωση lifestyle που θα σας κάνει να ξεχωρίσετε. Επίσης σημαντικό όφελος των ψηφιακών επαγγελματικών καρτών είναι ότι είναι φιλικές για το περιβάλλον και απλά σας γλιτώνουν από το κόστος που έχουν οι παραδοσιακές επαγγελματικές κάρτες σε χαρτί. Τέλος είναι προσβάσιμες σχεδόν από όλους καθώς η χρήση των ψηφιακών επαγγελματικών καρτών γίνεται πανεύκολα μέσω των smartphones.

Τα κύρια χαρακτηριστικά

Άμεση αποθήκευση των στοιχείων σας

Οι πελάτες μπορούν να αποθηκεύσουν την επαφή σας (vCard) και να εισάγουν απευθείας στο βιβλίο διευθύνσεών τους με το πάτημα ενός κουμπιού.

Έξυπνη επικοινωνία

Μπορείτε να μοιραστείτε την ψηφιακή σας κάρτα με πολλούς τρόπους π.χ. κείμενο (SMS), υπογραφές ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, μέσα κοινωνικής δικτύωσης, QR Code κ.α!

Εξατομικευμένο επαγγελματικό ή εμπορικό Branding

Δημιουργήστε μια ψηφιακή επαγγελματική κάρτα που αντικατοπτρίζει πραγματικά την επωνυμία σας ενσωματώνοντας τα χρώματα της εταιρείας σας, τις εικόνες, τους συνδέσμους μέσων κοινωνικής δικτύωσης, τις διευθύνσεις URL ιστού, τα στοιχεία επικοινωνίας σας, ακόμα και προσωπικό μήνυμα χαιρετισμού ή καλωσορίσματος.

Η Ψηφιακή επαγγελματική κάρτα αγαπάει τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης όσο και εσείς…

Επεκτείνετε την απήχηση και αυξήστε την επισκεψιμότητα στις κοινωνικές σελίδες σας προσθέτοντας ενεργούς συνδέσμους στην ψηφιακή σας κάρτα.

ΑΣ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΜΕ !

Ενδιαφέρεσαι για την δημιουργία ψηφιακής κάρτας;

Μάθε ποιά είναι η διαδικασία…

1) Επικοινωνείς μαζί μας

Το πρώτο βήμα έγινε! Συζητάμε διεξοδικά για τις ανάγκες σου.

2) Μας στέλνεις τις πληροφορίες σου

Η ψηφιακή σου κάρτα βρίσκεται υπό επεξεργασία και έτοιμη να ολοκληρωθεί…

3) Παραλαμβάνεις!

Αυτό ήταν! Τώρα μοίρασε την Ψηφιακή σου κάρτα ηλεκτρονικά με οποιονδήποτε, σε οποιαδήποτε συσκευή επιθυμείτε.

Ξεκίνησε τώρα!

Στείλε μας e-mail μέσω της παρακάτω φόρμας και θα επικοινωνήσουμε μαζί σου άμεσα!

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.