Οι στόχοι μας για εσάς

Είμαστε μια μικρή ομάδα από προγραμματιστές και σχεδιαστές ιστοσελίδων και όλα όσα θα δείτε στην ιστοσελίδα μας έχουν γίνει από εμάς, συντηρούνται από εμάς και υποστηρίζονται από εμάς. Στόχος μας είναι η άμεση και έμπρακτη απόδοση του εγχειρήματος, ώστε να είναι επιτυχής η παρουσία σας και στο Internet, όσον αφορά τον σχεδιασμό των σελίδων σας , και η αποδοτική ασφαλής και απρόσκοπτη λειτουργία της επιχείρησης σας, όσον αφορά την κατασκευή του Λογισμικού σας.
Υπηρετούμε την μεθοδολογία του Extreme Programming η οποία είναι μια μεθοδολογία ανάπτυξης λογισμικού που αποσκοπεί στη βελτίωση της ποιότητας του λογισμικού και της ανταπόκρισης στις μεταβαλλόμενες απαιτήσεις των πελατών. Είναι ένα είδος ευέλικτης ανάπτυξης λογισμικού που υποστηρίζει τις συχνές “νέες εκδόσεις” σε σύντομους κύκλους ανάπτυξης, οι οποίες αποσκοπούν στη βελτίωση της παραγωγικότητας και μπορούν να ανταποκριθούν στις νέες απαιτήσεις των πελατών.

Τι κάνουμε;

Η Lexicon Software από το 1995 μέχρι σήμερα, ακολουθεί πιστά τις εξελίξεις της τεχνολογίας και προσφέρει μία μεγάλη γκάμα υπηρεσιών όπως:

ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ

Την δημιουργία στατικών και δυναμικών ιστοσελίδων στο Internet

ΑΝΑΠΤΥΞΗ

Την ανάπτυξη εξειδικευμένου λογισμικού για επιχειρήσεις και ιδιώτες

MARKETING

Την δημιουργία παρουσιάσεων με Πολυμέσα στο Web και σε CD-ROM

SMS

Την αποστολή SMS μηνυμάτων από δική μας πύλη με ένα πλήθος βοηθητικών εφαρμογών για προγραμματιστές και χομπίστες

GOOGLE

Την δημιουργία διαφημιστικών εκστρατειών στο Google Adwords

ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

Την εκπαίδευση σε θέματα Πληροφορικής

how can we help you?

Contact us at the Consulting WP office nearest to you or submit a business inquiry online.

“Οικονομικό και πλήρες. Με λίγα χρήματα έχω όλες τις λειτουργίες που χρειάζομαι μιας και είναι ένα επαγγελματικό προϊόν σε άψογη τιμή. Αυτό το δυναμικό λογισμικό αποτελεί ένα τέλειο περιβάλλον εργασίας με άπειρες επεκτάσεις παρέχοντας ταυτόχρονα άψογη υποστήριξη.”

Μάνος Μ.
Moneyfest

Looking for a First-Class Business Plan Consultant?